Διορθώστε το ενοχλητικό μήνυμα σφάλματος του Google Chrome μετά τη δοκιμή μιας έκδοσης πρώιμης έκδοσης

Μας άρεσε πολύ να μάθουμε για μια νέα λειτουργία του Google Chrome σε μια έκδοση πρώιμης κυκλοφορίας, π.χ. Canary build ή Dev channel, τα οποία δεν είναι τελικά προϊόντα. Εγκαταστήσατε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού στον υπολογιστή σας με Windows και αργότερα αποφασίσατε να εγκαταστήσετε ξανά την προηγούμενη σταθερή έκδοση. Αυτό είναι καλό, γνωρίζετε ότι πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσετε την τρέχουσα έκδοση, επειδή δεν μπορείτε να υποβαθμίσετε μια εγκατάσταση του Chrome. Μόλις ολοκληρωθεί, προχωρήσατε στην εγκατάσταση της έκδοσης που προηγουμένως χρησιμοποιούσατε και στη συνέχεια εμφανίστηκε ένα μήνυμα σφάλματος Chrome κατά την εκκίνηση:

Το προφίλ σας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί επειδή προέρχεται από νεότερη έκδοση του Google Chrome. Ορισμένες δυνατότητες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες. Προσδιορίστε έναν διαφορετικό κατάλογο προφίλ ή χρησιμοποιήστε μια νεότερη έκδοση του Chrome.



Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα, το Chrome σας ειδοποιεί για το ζήτημα και επίσης σας λέει τι πρέπει να κάνετε για να επιλύσετε το πρόβλημα, αλλά πώς υποτίθεται ότι ένας κανονικός χρήστης γνωρίζει πώς να 'Καθορίστε έναν διαφορετικό κατάλογο προφίλ'; Ένα πράγμα που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να διαγράψετε και να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ χρήστη από το Ρυθμίσεις σελίδα στο Chrome, ευτυχώς υπάρχει ένας ευκολότερος τρόπος αντιμετώπισης του μηνύματος σφάλματος και εδώ είναι πώς:



Οδηγίες

ένας Εκκινήστε την εντολή Εκτέλεση χρησιμοποιώντας το Windows 8 Logo Monochrome + Ρ συντόμευση, πληκτρολογήστε την ακόλουθη διαδρομή και κάντε κλικ στο Εντάξει:

C: Χρήστες [Όνομα χρήστη] AppData Local Google Chrome Δεδομένα χρήστη Προεπιλογή Υπόδειξη: Εάν επιλέξετε να πλοηγηθείτε στη διαδρομή φακέλων χρησιμοποιώντας την Εξερεύνηση των Windows, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε το Ρυθμίσεις των Windows για εμφάνιση κρυφών αρχείων. Εδώ είναι πώς.

δύο Τέλος, μετακινηθείτε προς τα κάτω, βρείτε το Δεδομένα Ιστού αρχείο και διαγράψτε το. Τώρα απλώς επανεκκινήστε το Google Chrome και το μήνυμα σφάλματος δεν θα εμφανίζεται πλέον.



Σημείωση:Αφού απαλλαγείτε από το σφάλμα, ίσως χρειαστεί να εγκαταστήσετε ξανά όλες τις εφαρμογές σας στο Chrome Web, αλλά αυτό δεν οφείλεται στο γεγονός ότι διαγράψατε το αρχείο δεδομένων ιστού, αυτό ήταν αποτέλεσμα της εγκατάστασης και της επανεγκατάστασης του λογισμικού.

Web Data file - Google Chrome

Τώρα ξέρετε, ο έλεγχος λογισμικού που βρίσκεται υπό ανάπτυξη μπορεί και θα προκαλέσει προβλήματα.