Τρόπος διαγραφής λογαριασμού χρήστη στα Windows 10

Τα Windows 10 διευκολύνουν τη διαγραφή ενός λογαριασμού χρήστη και δεδομένων όταν δεν χρειάζονται πλέον - Δείτε πώς.

Στα Windows 10, εάν μοιράζεστε τη συσκευή σας με άλλα άτομα, θα έρθει η στιγμή που δεν θα χρειάζονται πλέον πρόσβαση στον λογαριασμό τους. Σε αυτήν την περίπτωση, η εφαρμογή Ρυθμίσεις περιλαμβάνει μια επιλογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη σωστή διαγραφή λογαριασμών χρηστών μαζί με τα δεδομένα του χρήστη.



Σε αυτό οδηγός, θα μάθετε τα βήματα για να διαγράψετε ένα Windows 10 λογαριασμός χρήστη από τον υπολογιστή σας.



Πώς να διαγράψετε λογαριασμό στα Windows 10

Για να διαγράψετε δεδομένα λογαριασμού και χρήστη, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Ανοιξε Ρυθμίσεις στα Windows 10.



  2. Κάντε κλικ στο Λογαριασμοί.

  3. Κάντε κλικ στο Οικογένεια και άλλα άτομα.

  4. Στην ενότητα 'Άλλοι χρήστες', επιλέξτε το λογαριασμό που θέλετε να διαγράψετε.



  5. Κάντε κλικ στο Αφαιρώ κουμπί.

  6. Κάντε κλικ στο Διαγραφή λογαριασμού και δεδομένων κουμπί.

Μόλις ολοκληρώσετε τα βήματα, ο λογαριασμός και τα δεδομένα του ατόμου θα καταργηθούν από τον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένων αυτών των στοιχείων στην επιφάνεια εργασίας του, λήψεις, έγγραφα, φωτογραφίες, μουσική και οποιοδήποτε άλλο αρχείο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα βήματα για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας ενώ είστε συνδεδεμένοι. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε νέα με έναν νέο λογαριασμό, πρώτα δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό Windows 10και, στη συνέχεια, διαγράψτε τον παλιό λογαριασμό.

Ενημέρωση 3 Ιανουαρίου 2020: Αυτός ο οδηγός δημοσιεύθηκε αρχικά τον Σεπτέμβριο του 2017 και ενημερώθηκε για να αντικατοπτρίζει τις αλλαγές με την τελευταία έκδοση των Windows 10.