Πώς να απενεργοποιήσετε το Χρονολόγιο στο Microsoft Launcher για Android

Disable Timeline on Microsoft Launcher

Εάν δεν θέλετε να δείτε τις δραστηριότητές σας στο χρονοδιάγραμμα στο τηλέφωνό σας Android, χρησιμοποιήστε αυτά τα βήματα για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία στο Microsoft Launcher.

Εάν χρησιμοποιείτε την εμπειρία του Microsoft Launcher στο δικό σας Android τηλέφωνο, πιθανότατα παρατηρήσατε ότι μπορείτε τώρα να δείτε τις δραστηριότητές σας στο χρονολόγιο.



Το χρονοδιάγραμμα για το Microsoft Launcher είναι το ίδιο χαρακτηριστικό που βρέθηκε Windows 10, το οποίο αξιοποιεί το Microsoft Graph και σας επιτρέπει να επιστρέψετε σε δραστηριότητες (για παράδειγμα, εφαρμογή, έγγραφο, ιστότοπος) που εργαζόσασταν στο παρελθόν, αλλά τώρα επεκτείνεται σε συσκευές Android. (Αυτές οι δραστηριότητες θα μπορούσαν να είχαν ξεκινήσει στο τηλέφωνό σας ή σε άλλες συσκευές, όπως επιτραπέζιος υπολογιστής, φορητός υπολογιστής ή tablet που είναι συνδεδεμένοι με τον ίδιο λογαριασμό Microsoft.)



Το μόνο πρόβλημα είναι ότι για να συνεχίσετε τις εργασίες σε όλες τις συσκευές, το Microsoft Launcher πρέπει να κάνει τις δραστηριότητές σας διαθέσιμες στο τηλέφωνό σας, κάτι που για πολλούς χρήστες δεν είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά για άλλους μπορεί να είναι ζήτημα απορρήτου ή ασφάλειας.

Σε αυτό οδηγός, θα μάθετε τα βήματα για να απενεργοποιήσετε το Χρονολόγιο που είναι διαθέσιμο στο Microsoft Launcher για τηλέφωνα Android.



Πώς να απενεργοποιήσετε το Χρονολόγιο στο Microsoft Launcher

Εάν δεν θέλετε να βλέπετε τις δραστηριότητες χρονολογίου στο τηλέφωνό σας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Ανοιξε Microsoft Launcher Ρυθμίσεις. (Πατήστε παρατεταμένα την αρχική οθόνη και πατήστε το Ρυθμίσεις εκκίνησης.)

  2. Πατήστε Η ροή σας.



  3. Κλείσε το Χρονοδιάγραμμα διακόπτης εναλλαγής.

    Disable Timeline on Microsoft Launcher

    Απενεργοποιήστε το Χρονολόγιο στο Microsoft Launcher

Μόλις ολοκληρώσετε τα βήματα, οι δραστηριότητές σας δεν θα εμφανίζονται πλέον στο τηλέφωνό σας Android.

Εάν δεν βρείτε το Timeline στον υπολογιστή σας, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε βήματα για να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα στα Windows 10.